Maestro Penthouses

Meesterlijk wonen
in Den Haag

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst MAESTRO, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen.

 naar woningzoeker  naar woningzoeker

De bouw is gestart!

Schrijf jezelf in met jouw voorkeurswoningen.

Bekijk de rekenvoorbeelden.

Iconische architectuur

Maestro wordt een bijzondere combinatie van eigentijdse, elegante hoogbouw – een nieuwe landmark in Den Haag – en onderaan de hoogbouw klassieke, breed opgezette laagbouw. Op de twee hoogste etages worden 2 penthouses en 3 topappartementen gerealiseerd. Hier, hoog verheven boven de omgeving, komt het comfort van gelijkvloers wonen samen met een ongekend gevoel van vrijheid. De spectaculaire wolkenluchten, de opkomende en ondergaande zon – jij zit straks eerste rang.

Inloopavond
Meer informatie?

Groen, groener, groenst

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? Wil jij een fenomenaal uitzicht vanuit jouw penthouse of topappartement over eeuwenoude landgoederen, de kustlijn van Kijkduin of de historische binnenstad van Den Haag? In MAESTRO woon je – letterlijk – op topniveau.

Nu in verkoop
Sloop Lozerhof
gestart
Prognose oplevering
Vanaf eind 2025

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?

Bekijk het aanbod, schrijf je in en laat ons weten naar welke appartementen jouw voorkeur uitgaat.

Blijf op de hoogte Bekijk het woningaanbod