Maestro Penthouses

Meesterlijk wonen
in Den Haag

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst Maestro, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen.

 naar woningzoeker  naar woningzoeker

Bouw is gestart!

Verzeker jezelf van een fantastisch nieuwbouwappartement.

Iconische architectuur

Maestro wordt een bijzondere combinatie van eigentijdse, elegante hoogbouw – een nieuwe landmark in Den Haag – en onderaan de hoogbouw klassieke, breed opgezette laagbouw. Op de twee hoogste etages worden 2 penthouses en 3 topappartementen gerealiseerd. Hier, hoog verheven boven de omgeving, komt het comfort van gelijkvloers wonen samen met een ongekend gevoel van vrijheid. De spectaculaire wolkenluchten, de opkomende en ondergaande zon – jij zit straks eerste rang.

Contact

Groen, groener, groenst

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? Wil jij een fenomenaal uitzicht vanuit jouw penthouse of topappartement over eeuwenoude landgoederen, de kustlijn van Kijkduin of de historische binnenstad van Den Haag? In Maestro woon je – letterlijk – op topniveau.

In verkoop
Q3 2022
Sloop gestart
Q4 2022
Oplevering
Q4 2025 (prognose)

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?

Bekijk het aanbod, schrijf je in en laat ons weten naar welke appartementen jouw voorkeur uitgaat.

Inschrijven Bekijk het woningaanbod