Maestro Penthouses

Meesterlijk wonen
in Den Haag

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst MAESTRO, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen.

 naar woningzoeker  naar woningzoeker

Verkoop gestart!

Schrijf jezelf, met jouw voorkeurswoningen, in voor 9 oktober 23.59u.
Vergeet niet een vrijblijvend financieel adviesgesprek aan te vragen en krijg voorrang bij toewijzing.

Bekijk de rekenvoorbeelden.

Iconische architectuur

Maestro wordt een bijzondere combinatie van eigentijdse, elegante hoogbouw – een nieuwe landmark in Den Haag – en onderaan de hoogbouw klassieke, breed opgezette laagbouw. Op de twee hoogste etages worden 2 penthouses en 3 topappartementen gerealiseerd. Hier, hoog verheven boven de omgeving, komt het comfort van gelijkvloers wonen samen met een ongekend gevoel van vrijheid. De spectaculaire wolkenluchten, de opkomende en ondergaande zon – jij zit straks eerste rang.

Verkoop gestart!
Bekijk het woningaanbod

Groen, groener, groenst

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? Wil jij een fenomenaal uitzicht vanuit jouw penthouse of topappartement over eeuwenoude landgoederen, de kustlijn van Kijkduin of de historische binnenstad van Den Haag? In MAESTRO woon je – letterlijk – op topniveau.

Verkoop gestart
28 sept. 2022 om 12:00 u.
Start sloop Lozerhof
Q4 2022
Oplevering
2025

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?

Bekijk het aanbod, schrijf je in en laat ons weten naar welke appartementen jouw voorkeur uitgaat. De inschrijfperiode loopt tot 9 oktober 23.59u.

Inschrijven Woningaanbod