Maestro Appartementen

Inloopavond

Met regelmaat organiseren wij samen met onze makelaars een inloopavond. Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor nieuwe data.

Tijdens deze inloopavonden staan onze makelaars je graag te woord en voorzien je met plezier van alle informatie over onze appartementen en penthouses.

Tijdelijke woning tot aan oplevering Maestro appartement

Voor kopers van een Maestro appartement, hebben we een overbruggingsservice in het leven geroepen. We begrijpen namelijk dat er vragen (kunnen) ontstaan. Waar doe je goed aan? De woningmarkt is veranderlijk. Het nu verzilveren van de overwaarde op je huidige huis geeft zekerheid. Maar dan? Wat is de volgende stap en wat doe je in de tussentijd? 

Onze makelaars en financieel adviseur gaan graag met je in gesprek. Zowel op financieel vlak als op het gebied van overbruggings-mogelijkheden. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van een overbrugging door tijdelijk te huren. Zetten de cijfers op een rij en geven inzicht in het financiële plaatje. Vanuit ons omvangrijke netwerk kunnen we op zoek gaan naar een passende huurwoning. Garanties voor overbrugging kunnen we helaas niet geven. Maar we bekijken graag samen met jou alle opties.   

Schrijf je nu in

Wil je meer informatie over de appartementen of ben je benieuwd naar de financiële mogelijkheden? Neem contact op met één van de makelaars of de financieel adviseur. Of schrijf je direct in voor een woning.

Inschrijven