Maestro Appartementen

Meesterlijk wonen
in Den Haag

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst Maestro, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen.

 naar woningzoeker  naar woningzoeker

Verkoop gestart!

Schrijf jezelf, met jouw voorkeurswoningen, in voor 9 oktober 23.59u.
Vergeet niet een vrijblijvend financieel adviesgesprek aan te vragen en krijg voorrang bij toewijzing.

Bekijk de rekenvoorbeelden.

Iconische architectuur

Maestro wordt een bijzondere combinatie van eigentijdse, elegante hoogbouw en klassieke, breed opgezette laagbouw. Samen omarmen zij een binnentuin – de perfecte plek voor rust én ontmoeting. In de slanke, 70 meter hoge toren – een nieuw architecturaal landmark in Den Haag – kun je kiezen uit 127 koopappartementen.

Verkoop gestart!
Bekijk het woningaanbod

Groen, groener, groenst

Maestro is gelegen aan de groene zoom die Den Haag scheidt van het Westland. Je vindt er lommerrijke wandel- en fietsroutes, vogelrijke waterpartijen en volop mogelijkheden voor natuurlijke recreatie. Eeuwenoude landgoederen zoals Ockenburgh en Madestein liggen op loopafstand. In De Uithof kun je terecht voor allerlei sportieve activiteiten: van schaatsen, skiën en snowboarden tot karten, lasergamen en bolderen.

Maestro biedt het beste van 2 werelden: je geniet er van rust en ruimte en toch woon je vlakbij voorzieningen en zelfs op fietsafstand van de historische binnenstad.

Verkoop gestart
28 sept. 2022 om 12:00 u.
Start sloop Lozerhof
Q4 2022
Oplevering
2025

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?

Bekijk het aanbod, schrijf je in en laat ons weten naar welke appartementen jouw voorkeur uitgaat. De inschrijfperiode loopt tot 9 oktober 23.59u.

Inschrijven Woningaanbod