Maestro Appartementen

Meesterlijk wonen
in Den Haag

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst Maestro, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen.

 naar woningzoeker  naar woningzoeker

De bouw is gestart!

Schrijf jezelf in met jouw voorkeurswoningen.

Bekijk de rekenvoorbeelden.

Iconische architectuur

Maestro wordt een bijzondere combinatie van eigentijdse, elegante hoogbouw en klassieke, breed opgezette laagbouw. Samen omarmen zij een binnentuin – de perfecte plek voor rust én ontmoeting. In de slanke, 70 meter hoge toren – een nieuw architecturaal landmark in Den Haag – kun je kiezen uit 127 koopappartementen.

Contact
Meer informatie?

Groen, groener, groenst

Maestro is gelegen aan de groene zoom die Den Haag scheidt van het Westland. Je vindt er lommerrijke wandel- en fietsroutes, vogelrijke waterpartijen en volop mogelijkheden voor natuurlijke recreatie. Eeuwenoude landgoederen zoals Ockenburgh en Madestein liggen op loopafstand. In De Uithof kun je terecht voor allerlei sportieve activiteiten: van schaatsen, skiën en snowboarden tot karten, lasergamen en bolderen.

Maestro biedt het beste van 2 werelden: je geniet er van rust en ruimte en toch woon je vlakbij voorzieningen en zelfs op fietsafstand van de historische binnenstad.

Nu in verkoop
Sloop Lozerhof
gestart
Prognose oplevering
Vanaf eind 2025

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?

Bekijk het aanbod, schrijf je in en laat ons weten naar welke appartementen jouw voorkeur uitgaat.

Blijf op de hoogte Bekijk het woningaanbod