Maestro Appartementen

Meesterlijk wonen
in Den Haag

Wil jij wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst Maestro, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen.

Bouw is gestart!

Nu kopen, is straks comfortabel wonen met magnifiek uitzicht!

Iconische architectuur

Maestro wordt een bijzondere combinatie van eigentijdse, elegante hoogbouw en klassieke, breed opgezette laagbouw. Samen omarmen zij een binnentuin – de perfecte plek voor rust én ontmoeting. In de slanke, 70 meter hoge toren – een nieuw architecturaal landmark in Den Haag – kun je kiezen uit 127 koopappartementen.

In de klassieke laagbouw komt een aantal wooneenheden, gericht op intensieve zorg met bijbehorende faciliteiten. In Maestro ken je jouw buren. Een fijne gedachte, want privacy is belangrijk voor je, maar je houdt niet van anonimiteit.

Contact

Tussen rust en reuring

Maestro verrijst aan de rand van Den Haag, vlakbij het duingebied van Kijkduin, en is uitstekend bereikbaar per auto of OV. Hier woon je op loopafstand van het groen van Ockenburgh en Madestein én fietsafstand van de binnenstad. Inderdaad, precies tussen rust en reuring in. In de directe omgeving vind je diverse winkelcentra en natuurlijk de speciaalzaken van Kijkduin. Sporten en ontspannen het kan allemaal, vlakbij. Even een avondje uit? De bioscopen, muziekpodia en horeca van de Hofstad bieden voor elk wat wils.

Tijdlijn
Nu in verkoop
Nog enkele beschikbaar!
Bouw gestart
Q3 2023
Oplevering
Q4 2025 (prognose)
Bouwstatus

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?

Bekijk het aanbod, schrijf je in en laat ons weten naar welke appartementen jouw voorkeur uitgaat.

Inschrijven Bekijk het woningaanbod