Maestro Appartementen

Groen, groener, groenst

Maestro is gelegen aan de groene zoom die Den Haag scheidt van het Westland. Je vindt er lommerrijke wandel- en fietsroutes, vogelrijke waterpartijen en volop mogelijkheden voor natuurlijke recreatie. Eeuwenoude landgoederen zoals Ockenburgh en Madestein liggen op loopafstand. In De Uithof kun je terecht voor allerlei sportieve activiteiten: van schaatsen, skiën en snowboarden tot karten, lasergamen en bolderen.

Maestro biedt het beste van 2 werelden: je geniet er van rust en ruimte en toch woon je vlakbij voorzieningen, op fietsafstand van de historische binnenstad. En als de ‘cherry on top’ woon je ook nog eens op fietsafstand van het strand en de duinen van Kijkduin.

Toekomstplannen

Den Haag heeft heeft grootste plannen met de wijken Bouwlust en Vredelust. Nieuwsgierig? We geven je alvast een eerste doorkijk.

Den Haag, internationale stad van vrede en recht

Den Haag telt ruim 200 internationale organisaties, van het Internationaal Gerechtshof tot ngo’s zoals Unicef en Oxfam Novib. Ook vrijwel alle buitenlandse ambassades en consulaten bevinden zich hier. Wandel door Den Haag en je hoort werkelijk alle talen van de wereld. Het serviceniveau in de stad is dan ook buitengewoon hoog, met een zeer gevarieerd scala aan cultuur, shopping, horeca en sportfaciliteiten.

Meesterlijk wonen
in Den Haag