Maestro Penthouses

Tussen rust en reuring

Maestro verrijst aan de rand van Den Haag, vlakbij het uitgestrekte duingebied van Kijkduin en uitstekend bereikbaar per auto of OV. Hier woon je op loopafstand van eeuwenoude landgoederen zoals Ockenburgh en Madestein én fietsafstand van de binnenstad. In de directe omgeving vind je diverse winkelcentra en natuurlijk de speciaalzaken van Kijkduin. Golfen, tennissen, paardrijden – het kan allemaal, vlakbij. Even cultuur snuiven? De theaters, bioscopen, concertzalen en musea van de Residentie bieden voor elk wat wils.

Toekomstplannen

Den Haag heeft heeft grootste plannen met de wijken Bouwlust en Vredelust. Nieuwsgierig? We geven je alvast een eerste doorkijk.

Den Haag, internationale stad van vrede en recht

Den Haag telt ruim 200 internationale organisaties, van het Internationaal Gerechtshof tot ngo’s zoals Unicef en Oxfam Novib. Ook vrijwel alle buitenlandse ambassades en consulaten bevinden zich hier. Wandel door Den Haag en je hoort werkelijk alle talen van de wereld. Het serviceniveau in de stad is dan ook buitengewoon hoog, met een zeer gevarieerd scala aan cultuur, shopping, horeca en sportfaciliteiten.

Meesterlijk wonen
in Den Haag