Maestro Penthouses

Hoog afwerkingsniveau

Op de 22e en 23e verdieping – de twee bovenste woonlagen van Maestro – worden 2 penthouses en 3 topappartementen gerealiseerd. Deze 4-kamerappartementen variëren in grootte (105-171 m2), lay-out en oriëntatie en bieden alle ruimte voor jouw individuele woonwensen. Wat deze unieke appartementen gemeenschappelijk hebben is het uitzicht en het afwerkingsniveau, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Optimaal genieten

De penthouses en topappartementen beschikken over riante dakterrassen en enkele zelfs ook over een tweede balkon. In de uitgekiende indeling is hierbij uiteraard aan jouw privacy gedacht. Dus op een zwoele zomeravond strek jij jezelf uit op je ligbed, een sundowner bij de hand, en geniet in alle rust tot de sterren hoog aan de hemel staan. Maar ook op de wat mindere dagen profiteer je optimaal van het fenomenale uitzicht, dankzij kamerhoge glaspartijen die bijdragen aan het gevoel van licht, lucht en ruimte.

Dankzij het wonder van de moderne techniek kunnen wij je nu alvast een voorproefje geven, bijna letterlijk ‘in vogelvlucht’. Stel je toch eens voor: je staat met je ochtendcappuccino op je balkon. En aan het einde van een drukke dag vallen de zorgen van je af met een fantastisch panorama uitzicht.

Uitzicht

State-of-the-art

In de constructie van Maestro wordt gebruikgemaakt van de modernste technologieën op het gebied van duurzaamheid. Zo is jouw gasloze appartement straks niet alleen voorzien van vloerverwarming én -koeling m.b.v. een combinatie van warmtepomp en warmtenet, maar ook van een WTW-installatie. Optimale isolatie, o.a. door de toepassing van triple glas, spreekt voor zich.

Selectie van de plattegronden

Hieronder een voorproefje van enkele plattegronden die Maestro te bieden heeft. Het volledige aanbod bekijken?

Direct naar de woningzoeker

Schrijf jezelf in met jouw voorkeurswoningen.

Elegante hoogbouw met fenomenaal uitzicht