Maestro Penthouses

Rekenvoorbeelden

Rustzoekers

Christiaan en Jack zijn succesvolle ondernemers in de fashion industrie. Zij kochten 12 jaar geleden een oud pand dat zij zelf hebben opgeknapt. Daardoor is een flinke overwaarde opgebouwd. Ze zijn toe aan een volgende stap in hun wooncarrière en willen hun appartement in de drukke binnenstad verruilen voor een nieuwe stek. Ze hunkeren naar een gelijkvloers topappartement in een rustige omgeving vlakbij het strand, met een mooi dakterras en onbelemmerd uitzicht. Ten aanzien van het aantal m2’s woonruimte en buitenruimte, willen ze liever niet teveel inleveren. Maar dit soort appartementen zijn schaars en gewild! Bovendien willen ze daarmee voorsorteren op de toekomst als traplopen te zwaar wordt.

Christiaan en Jack zijn helemaal weg van deze locatie. Na al het kluswerk kiezen zij nu bewust voor het comfort en gemak van nieuwbouw in Maestro. Ze besluiten nu de overstap te maken en te profiteren van hun overwaarde. Zij denken dat ze aantrekkelijk kunnen financieren. Uit het rekenvoorbeeld blijkt dat zij een slimme investering doen!

€ 798.250 v.o.n. prijs
€ 51.750 meerwerk
€ 850.000 totaal
€ 400.000 overwaarde
€ 450.000 benodigde hypotheek

10 jaar vast | 50% aflosvrij (rente aftrekbaar) en resterend annuïteiten | € 1.130 netto per maand.
Variabele rente |50% aflosvrij (rente aftrekbaar) en resterend annuïteiten | € 645 netto per maand.

Maatwerk

Iedere situatie is anders. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag dan een financieel adviesgesprek aan via het aanmeldformulier.